Mit jelentenek számodra a színek? - Instagram játék az AVON-nal

Kinek van instagram accountja? És kinek van kedve egy kis játékhoz az AVON-nal?
Hogy egy kis motivációt is adjak, a játék nyereménye egy 50 000 Ft értékű New Balance vásárlási utalvány és egy 50 000 Ft értékű ajándékcsomag az AVON legújabb sminktermékeivel. 
Jól hangzik? Benne vagytok? Ha igen, akkor kattintsatok tovább a részletekért!





Az AVON játékfelhívását szeretném továbbítani Nektek, amelynek a „Színezz újra az AVON-nal!” szlogent választották, kapcsolódva az AVON sminktermék-kollekciójának megújulásához. A nyereményjátékban bárki részt vehet, aki rendelkezik Instagram alkalmazással. A játék során a résztvevőknek minél kreatívabb, egyedibb képeket kell készíteni az Instagram segítségével, melyet a következő gondolat inspirált: Mit jelentenek számodra a színek?

Ha megvan a kép, akkor töltsd fel az Instagramra, és lásd el a #szinezzavonnal hashtaggel, ezek a fotók az AVON Magyarország Facebook oldalán lesznek megtekinthetők.

A szakértő zsűrit az Avon sminkmestere, Mészáros Délia, Ördög Nóri, az AVON márkanagykövete, illetve Lendvai Lilla, stylist alkotják, ők választják majd ki a nyertest, aki egy 50.000 Ft értékű New Balance és egy 50.000 Ft értékű AVON vásárlási utalvánnyal lesz gazdagabb, ebből aztán bőséges mennyiségű, csodaszép színes sminkterméket és cipőt szerezhettek be :)!!
A játék szeptember 20-ig tart, és szeptember 27-én hirdetik ki a nyertest.

U.I.: Az AVON egyébként nekünk beauty bloggereknek is meghirdette ezt a játékot, úgyhogy egy blogger ugyanezeket a nyereményeket nyeri majd meg.

 

Instagramra fel és ne feledjétek a hashtaget: #szinezzavonnal


Sok szerencsét!



Szandra



Follow on Bloglovin

You Might Also Like

0 megjegyzés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe